Program & underholdning

Nytt av året er at Kamille-weekend også kommer til Tromsø! Vi sjekker inn på lekre Scandic Ishavshotell, som ligger supert til nede ved kaia. I tillegg til det innholdsrike programmet, får deltagerne her mulighet til å bli med på en fantastisk løpetur over Tromsøbrua til fjellheisen – og ikke minst en eksotisk spaopplevelse med stamp, hamam og massasje på badstubåten Vulkana!

Gjør deg klar for en helg med trening, velvære, foredrag og masse moro! Nedenfor får du oversikten over navnene som skal stå på scenen, i tillegg blir det et bredt tilbud av treningstimergjennom helgen, «shoppinggate» med gode tilbud i resepsjonsområdet, velfylte goodiebags og herlig frokostbuffet og velsmakende middager. Du har også mulighet til å kjøpe dagpakke på lørdag 20. oktober, da får du det spennende programmet på lørdagen.

REDAKSJONEN: Redaktør Madeleine og resten av Kamille-gjengen er naturligvis tilstede! Madeleine ønsker velkommen med et lite gavedryss, og vil veilede dere gjennom helgens spennende program. Redaksjonen vil også lage deler av Kamilles leserutgave her, så alle med en god historie eller noe på hjerte må bare ta kontakt!

CHRISTINE KOHT er en fargerik dame og er klar for å underholde oss med sitt smittende humør. Hun er blant annet kjent fra suksesserien Koht & Kidsa på TV Norge.

JANNECKE WEEDEN ble nylig intervjuet av Kamille og fikk stor oppmerksomhet rundt sin åpenhet om angst. Hvordan hun klarer å få til så mye og får hverdagen til å fungere, skal hun dele med oss!

LIV LOFTESNES har skrevet boka «De beste tingene i livet er ikke ting», sammen med NRK Puls-ektemannen Yngvar Andersen. De to fikk nok av rotet og satte i gang en storopprydding – som fikk resultater for både huset og sjela. Liv gjestet nylig Lindmo, der hun fortalte hvordan hverdagen har blitt smartere og bedre.

GURI SOLBERG er en av våre mest kjente og kjære programledere. Ved siden av TV-jobbingen lager hun podkasten Bra damer, med Kamille som samarbeidspartner. Her intervjuer hun kjente og inspirerende kvinner, og på Kamille Weekend kan du bli med på liveinnspilling.

TRINE LISE OLSEN er komiker, skuespiller og mangeårig Tromsøværing og hun er gjest når Guri gjør en live-versjon av podkasten. Trine Lise har blitt beskrevet som "Årets kulturopplevelse", og er et kjent fjes både fra tv og scene. Hun har også vært åpen om sin tøffe barndom, om å være fosterbarn - og møtet med sin biologiske mor i voksen alder. 

OLAV BROSTRUP MÛLLER har fast spalte i Kamille, der han deler tanker om livet og fine betraktninger. Han jobber som kultursjef på Lillehammer og har skrevet boka «kjedet enebolig», som handler om hvordan lykken på finurlig hvis alltid er et annet sted! (Kun i Tromsø)

Vis din interesse på Facebook-arrangementet og hold deg oppdatert!

 
 Jannecke Weeden holder foredrag.

Jannecke Weeden holder foredrag.

 Christine Koht skal underholde oss!

Christine Koht skal underholde oss!

 Liv Loftesnes snakker om «De beste tingene i livet er ikke ting».

Liv Loftesnes snakker om «De beste tingene i livet er ikke ting».

 Olav Brostrup Müller  jobber som kultursjef på Lillehammer og har skrevet boka «kjedet enebolig»,

Olav Brostrup Müller  jobber som kultursjef på Lillehammer og har skrevet boka «kjedet enebolig»,

 
 Guri Solberg Foto: Fred Jonny

Guri Solberg
Foto: Fred Jonny

 Madeleine Strand Foto: Fred Jonny

Madeleine Strand
Foto: Fred Jonny

 Trine Lise Olsen Foto: Eva Stensland

Trine Lise Olsen
Foto: Eva Stensland

 
 

Program

Programmet for helgen begynner å fylles opp. I tillegg programmet nedenfor blir det mange treningstimer utover dagen, se mer om de forskjellige treningstimene HER

Fredag
17:00 KICKOFF
19:00 Fjellheisen (for de som vil). Ellers trening på hotellet eller Hamam på Vulkana.
21:00 Olav Bostrup Muller: Lykken er et annet sted
19-22:00 Middagsbuffet

Lørdag

Fylkets beste frokost
10:00 Liv Loftesnes: De beste tingene i livet er ikke ting
11:00 Jannecke Weeden: Livet er for pyser også
12:00 Lunsj, trening, egentid eller Hamam på Vulkana
15:00 Guri Solberg livepodder. Gjest: Trine Lise Olsen
16:00 Tre sterke historier med imponerende kvinner
17:00 Koht & kvinnsa – intervjuer med våre tre utvalgte
18:00 Trening og egentid
20:00 Festmiddag og show med Christine Koht

Søndag
Fylkets best frokost
Trening, egentid eller Hamam på Vulkana.
Kl 11:00 Utsjekk

 

Treningstimer
Helgen fylles med treningstimer både innendørs og utendørs. Oppsett på treningstimer kommer. Treningstimene er inkludert i prisen (gjelder ikke for Løpeturen Fjellheisen).

Før arrangementet blir du tilsendt påmeldingslink til timer og foredrag under Kamilleweekend. Du kan endre på timene du har valgt når du vil. Det er viktig at alle melder seg på med hver sine kontaktdetaljer, for at vi skal få sendt alle riktig informasjon. For spørsmål om dette, ta kontakt med live.norge@egmont.com.
 

Løpetur Fjellheisen

En løpetur fra hotellet over tromsøbrua og til fjellheisen er en fantastisk fin tur. Løp opp steintrappene til toppen av Fløya på 650moh. Hvis man er sliten etter løpeturen kan man ta fjellheisen ned igjen. Denne turen går på kveldstid og det er muligheter for å se det spektakulære nordlyset over oss mens vi løper. NOK 200,- Per person for billetter.

Spa og egenpleie
 

Vulkana
Her kan man nyte badstu, stamp, massasje og Hamam. Båten ligger kun 5 minutters gange fra Ishavshotellet! Pris per person kommer.

 

 

Foto: Copyright Vulkana Drift AS

vulkana00013.jpg

Sponsorer

 
 
YT_Protein_logo_cmyk.png
30180397_10156284263116263_676326858_n.jpg
 

Påmelding

Meld deg på Kamille-weekend 19.-21. oktober i dag! Prisen for helgen er kr 3290,- for abonnenter og kr 3490,- for ikke abonnenter. Du har også mulighet til å kun kjøpe dagpakke på lørdag 20. oktober. Prisen er da kr 1500,- for abonnenter og kr 1600,- for ikke-abonnenter.

Prisen inkluderer (Kamille Weekend):

 • Inspirerende foredrag, live-podkast og show med Christine Koht på lørdagen

 • Alle treningstimer bortsett fra løpeturen til Fjellheisen

 • Goodiebags ved ankomst

 • Shoppinggate med mange flott tilbud

 • Overnatting per person i dobbeltrom

 • Frokost lørdag og søndag, og lunsj på lørdag

 • Nydelig buffet fredag og festmiddag på lørdag

 

Prisen inkluderer (Kamille Dagpakke):

 • Inspirerende foredrag, live-podkast og show med Christine Koft på lørdagen

 • Lunsj og festmiddag på lørdag

 • Alle treningstimer

 • Goodiebags (denne leveres når dere går slik at dere slipper å bære på den hele dagen ;-))

 • Shoppinggate med mange flott tilbud

 • Programmet for dagpakken starter kl 10 på lørdag 20. oktober.

 

Drikke/vin til maten kommer i tillegg.Velkommen til Kamille Weekend! Vi gleder oss til å se dere.

Kamille_2017-0567.jpg
rica_tromso7538-ready-forweb-moooi.jpg

Scandic Ishavshotell

Hos Scandic Ishavshotel står du opp til fylkets beste frokost! Bor rett på kaia i Tromsø, Nordens Paris, og kan nyte den fantastiske utsikten fra hotellet. Og ikke minst, i oktober kan Nordlyset kommer på besøk!

Hotellet serverer den ferskeste sjømat og lokalt kjøtt – alt tilberedes i et åpent kjøkken. Om morgenen kan de tilby en frokostbuffet som er blant landets beste, og som har vunnet prisen for fylkets beste hotellfrokost syv år på rad.

Bo i Nordens Paris med utsikt over Tromsø havn. Scandic Ishavshotel ligger kun 50 meter fra Hurtigruten, og 4 minutter til Polarmuseet. Hotellet ligger kun 6 km fra flyplassen.

Fredrik Langesgate 2
Tromsø
+47 77666400