TRENINGSTIMER

På Kamille Weekend Tromsø bli det mange spennende treningstimer og helgen fylles med treningstimer både innendørs og utendørs. Treningstimene varierer både i nivå og intensitet. 

Nyhet: SATS Tromsø er med som treningspartner på Kamille Weekend i Tromsø! Det blir spennende treningstimer som BodyForLife, Zumba, Yoga, Sirkeltrening og cardiotrening. Vi trener både på bryggekanten, Ishavshotellet og på treningssenteret SATS Tromsø. Dette er et moderne treningssenter i et av byens bevaringsverdige trebygninger midt i sentrum. De dyktige trenerne vil hjelpe deg med målrettet og effektiv trening! Vi gleder oss til en helg med energi, treningsglede og mye latter.

Detaljert oppsett på treningstimer kommer. Treningstimene er inkludert i prisen (gjelder ikke for Løpeturen Fjellheisen). Før arrangementet blir du tilsendt påmeldingslink til timer og foredrag under Kamilleweekend. Du kan endre på timene du har valgt når du vil. Det er viktig at alle melder seg på med hver sine kontaktdetaljer, for at vi skal få sendt alle riktig informasjon. For spørsmål om dette, ta kontakt med live.norge@egmont.com.

SATSELIXIA Logo Color CMYK.png
 
Sael.jpg